Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Başka Üniversiteden Yaz Okulunda Ders Alma

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde Yüksekokulumuzda yaz okulu açılmayacağından Yüksekokul öğrencilerimizin dilekçe ile Müdürlüğümüze başvurarak, Yönetim Kurulunun onay vermesi halinde; yaz okulu açan diğer üniversitelerden (ilgili yılda taban puanımızdan daha yüksek bir MYO/ Fakülteden) on iki (12) krediyi veya 20 AKTS’yi aşmamak üzere en fazla 4 ders alabilirler. 

BAŞVURU ŞARTLARI: 

1) Yaz Okulu müracaatında bulunan öğrencilerin, ilgili üniversiteden alacağı ders/derslere ait “Ders İçeriğini”, “Yaz Okulu Takvimini” ve “Başvurulan üniversite taban puanının, üniversitemiz taban puanından daha yüksek olduğunu gösterir belgeyi” Söz konusu belgeler başvuru yapılan üniversitenin resmi internet sitesinden veya ilgili mercilerinden elektronik olarak temin edilebilir. 

Söz konusu belgeler başvuru dilekçesi ekinde dosya şeklinde (Pdf, MS Word, Jpeg vb. formatta) bulundurulmalıdır. 

2) İlgili dilekçe ve ekindeki başvuru evrakları ile sizden istenen bilgiler; yaz dönemi derslerinin başlamasının 10 gün öncesine kadar teslim edilmelidir. 

3) Başvuru dilekçesinde danışman onayı olması zorunludur (KYS-FRM-033 Başka Üniversitenin Yaz Okulundan Ders Alma Formu).

♿ Erişilebilirlik Tercihleri Ctrl+Shift+A

🔊 Sesli Okuma (Ekran Okuyucu)
🔤 Yazı Boyutu
100%
↕ Satır Yüksekliği
100%
↔ Harf Boşluğu
100%
🔍 İçerik Ölçeklendirme
100%
Renk & Görünüm
Yazı & Hizalama
Navigasyon & Araçlar