Yüksekokulumuz 2nd International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences (ICETAS17)'da Temsil Edildi

Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Mehmet AKKAŞ, 20-21 Nisan 2017 tarihlerinde Romanya'nın Baia Mare kentinde düzenlenen 2nd International Conference on Engineering Technology and Applied Sciences (ICETAS17)'da "Gas Atomization Unit Design and Manufacturing for Metal Powder Production" başlıklı çalışmasını sözlü olarak sunarak Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu başarıyla temsil etmiştir.