Yüksekokulumuz Safranbolu'da Yer Alan Tarihi ve Kültürel Alanları Ziyaret Etti

Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri 19.04.2017 Çarşamba günü Teknik Gezi kapsamında Safranbolu Eski Çarşı başta olmak üzere Köprülü Mehmet Paşa Cami, Tarihi Cinci Hamamı, İzzet Paşa Camii, Safranbolu Kule Saati ve birçok tarihi ve kültürel alanda incelemelerde bulundular. Restorasyon çalışmaları sonucunda yeniden işlevlendirilip birer işletme haline getirilen tarihi yapılar ziyaret edilerek, bölgenin turizm potansiyelini oluşturan envanterler sırasıyla incelendi. Teknik gezi, şehir turu ve bölgenin doğal güzelliğinin panoramik olarak gözlemlenebileceği Kristal Teras ziyareti ile sonlandırdı.

Yüksekokulumuz Safranbolu'da Yer Alan Tarihi ve Kültürel Alanları Ziyaret Etti Yüksekokulumuz Safranbolu'da Yer Alan Tarihi ve Kültürel Alanları Ziyaret Etti