Yüksekokulumuz WIN EURASIA Automation 2017 Fuarında

Yüksekokulumuz Elektronik ve Otomasyon Bölümü Elektronik Teknolojisi Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ünal KAYA eşliğinde 18-19 Mart 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Win Eurasia Elektrik-Elektronik, Hidrolik-Pnömatik ve Otomasyon fuarına katıldılar. Fuara katılan yüzlerce firma ve ürünleri hakkında bilgi alan öğrenciler; Elektronik sektörünün geleceğini, iş imkanlarını ve yeni teknolojiler ile ilgili bilgileri sektörün ileri gelen yöneticilerinden öğrenme fırsatı yakaladılar.

Yüksekokulumuz WIN EURASIA Automation 2017 Fuarında Yüksekokulumuz WIN EURASIA Automation 2017 Fuarında