Yüksekokulumuz'da Nevşehir Tanıtım Semineri Düzenlendi

19 Aralık 2017 Salı günü Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 2. sınıf öğrencileri tarafından Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği ile Ziyafet Servisi Yönetimi kapsamında "Nevşehir'e Gidiyoruz" başlıklı sunumlarını kokteyl ve aperatifler eşliğinde Yüksekokulumuz Konferans salonunda gerçekleştirdiler.

Seminer kapsamında Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi, Etnografya ve Arkeoloji Müzesi, Göreme Açık Hava Müzesi, Çömlek Atölyesi, Peri Bacaları, Güvercinlik Vadisi, Ihlara Vadisi ve Derinkuyu Yeraltı Şehri hakkında bilgilendirme sunumları yapılarak sunum sonrasında öğrencilerin hazırlamış oldukları Latin dans gösterisi sahnelendi.

Yüksekokulumuzda Nevşehir Tanıtım Semineri Düzenlendi Yüksekokulumuzda Nevşehir Tanıtım Semineri Düzenlendi