Yüksekokulumuz 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017)'de Temsil Edildi

Yüksekokulumuz Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ünal KAYA, 21-23 Eylül 2017 tarihlerinde Bayburt Üniversitesi'nde düzenlenen 2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2017)'de "Enerji Üretim Tesislerinde Üretim Kapasitesinin Yapay Sinir Ağları İle Değerlendirilmesi" başlıklı bildirinin sözlü sunumunu başarı ile yaparak Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu temsil etmiştir.