Yüksekokulumuzda İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından "El Ele Güvenli Geleceğe" Programı Düzenlendi

Kastamonu Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, "Üniversiteye adımını attığın bu andan itibaren her zaman sana uzanan bir dost eli olmayı kabul ediyoruz" temasıyla organize edilen El Ele Güvenli Geleceğe Bilgilendirme Programı 18.09.2017 Pazartesi günü Yüksekokulumuzda düzenlendi. Suç teşkil eden unsurlar ve öğrencilerin dikkatli olması gereken konularda bilgi alışverişinin yapıldığı organizasyon, emniyet mensuplarının öğrencilere ikramlarıyla sonra erdi. Kasım ayı içerisinde organizasyonun devamı niteliğinde olacak bilgilendirme seminerinin tam tarihi ilerleyen süreçte siz değerli öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

Yüksekokulumuzda İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Yüksekokulumuzda İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından