Yüksekokulumuzda coşkuyla kutlanan mezuniyet töreninde saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesinin ardından Yüksekokulumuz Müdürümüz Sayın Onur ŞİMŞEK hocamız konuşmalarını yaptı. Kastamonu Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen spor turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize, Yüksekokulumuz bölüm birincilerine ve Yüksekokulumuz üçüncüsü, ikincisi ve birincisine ödülleri takdim edildi. Mezun olan öğrencilerimiz kep attılar ve coşkuyla mezuniyetlerini kutladılar.

Yüksekokulumuzun bu onurlu gününde bizleri yalnız bırakmayan Cide Kaymakamı Sayın Ömer SAĞLAM'a, Cide Belediye Başkanı Sayın Mehmet Eşref MUTLU'ya, Cide İlçe Jandarma Komutanı Sayın Çağatay ÖZTÜRK’e, Cide İlçe Emniyet Müdür Vekili Sayın Emre MUTLU’ya, Yüksekokul personelimize, değerli velilerimize ve kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

2021 İstiklal Marşı Yılı