Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Seyfullah GÖKOĞLU tarafından 09.01.2019 tarihinde Muhiddin Sağlam Konferans Salonu’nda Yüksekokulumuzdaki öğretim görevlilerine yönelik olarak akademik bilgilendirme semineri düzenlendi. Yüksekokulumuzun akademik yayın niteliğini artırmaya yönelik olarak düzenlenen seminerde Akademik Teşvik Uygulaması, TÜBİTAK Türkiye Adresli Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik (UBYT) Programı, Web of Science (h-index), Alan İndeksleri ve İntihal Analiz Yazılımları konu başlıklarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu. Seminer ile öğretim elemanlarımızın faydalanabilecekleri teşvik programları ve akademik çalışmalarını yaparken kullanabilecekleri çeşitli uygulamalar hakkında farkındalık ve bilgi düzeylerinin artırılmasına katkıda bulunuldu.