Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, tüm imkansızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşımız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmıştır. Ve bu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılarak, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir. Büyük bir imparatorluktan Cumhuriyet’e doğru giden yolu çok iyi bilmek, anlamak, kavramak ve her zaman hatırlarımızda her daim canlı tutmak zorundayız. Çünkü bu süreç yüce devletimizin bekası ve ulusumuzun geleceği, huzur ve refahı açısından çok önemli bir kılavuzdur.

Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş yıldönümünde, bütün halkımızın ve geleceğimizin teminatı olan siz değerli öğrencilerimizin bu büyük bayramını kutluyor, vatanı uğruna seve seve canını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Cumhuriyetimizin 96. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun.

Doç. Dr. Serkan ISLAK
Yüksekokul Müdürü