2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi için tercih edilebilirliği arttırmak amacıyla Yüksekokulumuzun tanıtım faaliyetleri bu hafta Kastamonu’da gerçekleştirildi. Her yıl 400’den fazla Lisede broşür ve afişlerle tanıtımı yapılan Yüksekokulumuz bu yıl yüz yüze tanıtım faaliyetleri gerçekleştirmektedir.

28 Mayıs tarihinde Yüksekokulumuz Elektronik ve Kaynak Teknolojisi programları öğretim elemanlarından Ünal Kaya, Hacı Güzel Güleç, Mehmet Gürdal ve Cihangir Tevfik Sezgin; Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kastamonu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Yüksekokulumuzun tanıtımını sunumlarıyla gerçekleştirdiler. Toplamda 200’den fazla mezun adayı öğrenciyle bir araya gelen akademisyenlerimiz, öğrencilerin tercih dönemlerinde dikkat etmeleri gereken unsurlar ve meslek seçiminin önemine vurgu yapılan sunumları eşgüdümünde Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu’nun beşeri ve fiziki olanakları ve Cide ilçesinin tanıtımı gerçekleştirdiler.